Afbeelding

Vier dagen in glazen kooi voor goed doel

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Serious Request van Radio 3 FM strijkt dit jaar neer in Haarlem. Door heel het land worden daarvoor sponsoracties opgezet. Net als vorig jaar gaat dat ook weer in Sint-Oedenrode gebeuren. DJ Teun Rovers zal zich vier dagen opsluiten in een glazen kooi om muziek te draaien. Mensen die de actie een warm hart toe dragen, mogen geld komen doneren, in ruil voor een verzoeknummer.

Evenals als afgelopen jaar zal de happening wederom plaatsvinden in café ’t Pumpke. Wat anders is, is dat Teun het dit jaar alleen moet rooien. Teun: “Vorig jaar hebben wij een ontzettend leuk weekend gehad, omdat we met gezelligheid en muziek toch flink wat geld op hebben kunnen halen voor Serious Request. Natuurlijk wilden we allemaal graag een volgende editie opzetten. Alleen voor de andere jongens was dit helaas niet mogelijk in verband met werk. De opzet is grotendeels gelijk aan vorig jaar. Zo hebben we op donderdag een pubquiz, vrijdag en zaterdag feest en zondag de ‘grande finale’. Zaterdags komen een aantal dj's van Habbevents hun kunsten vertonen. Ik verwacht dat het extra zwaar wordt dit jaar, maar door de aandacht en donaties is het denk ik wel vol te houden. Bovendien krijg ik natuurlijk flink wat assistentie van Alain van de Kamp, de eigenaar van ’t Pumpke. Het zou zonde zijn zo'n ontzettend leuk evenement niet door te laten gaan!”
Van 18 t/m 21 december zal Teun zich op laten sluiten in de glazen kooi. Tijdens de laatste editie werd meer dan 2000 euro opgehaald. Dat bedrag zijn ze later naar Leeuwarden gaan brengen. Opgeven voor de pubquiz kan via seriousrooi@hotmail.com. Teams van minimaal vijf personen en maximaal acht personen. De kosten zijn vijf euro per deelnemer. De opbrengst gaat naar het goede doel.