Afbeelding

Nijnsel/TVE Reclame in belangrijke fase beland

Roois nieuws
Aan het weer is het nog niet echt te merken maar de winterstop sluipt toch al weer zienderogen dichterbij. Zo speelt het eerste van Nijnsel/TVE Reclame aanstaande zondag haar laatste thuiswedstrijd, wel bijzonder als het pas november is. Maar goed, er is niets in te halen en niets te bekeren.

En het is meteen een belangrijke wedstrijd tegen een onbekende tegenstander, SES uit Langenboom, onder leiding van oud-Nijnselaar Claus Foederer. Hij is van harte welkom, maar hij ‘moet’ natuurlijk wel met lege handen naar huis….. Het is dringen aan kop en een van de ‘dringers’ is SES, dus als Nijnsel de punten in huis houdt, doet het goede zaken.
Dit is ook nodig want daarna wachten voor de winter nog twee ongetwijfeld pittige uitwedstrijden, beide in de derbysfeer. Zaterdag (!) 29 november de clash in en tegen Boskant die ook in de kopgroep huist en een week later uit naar het Zijtaartse VOW. Een ploeg die nooit verzaakt en de punten hard nodig heeft. En wie wil er niet met drie punten de lange winterstop in?
Kortom, het worden een paar belangrijke en interessante weken voor het geelblauwe vaandelteam onder leiding van coach Theo Hageman dat afgelopen donderdag bij Bavos een goede pot voetbal op de (kunst)mat legde en daar verdiend van de koploper uit de andere vierde klasse won.
Zondag is het tevens themamiddag in de kantine, ‘Goet Foud’, dus het wordt voor spelers en supporters een lange, gezellige en hopelijk succesvolle dag. Voel je welkom!