Open Coffee ’t Groene Woud in Campus Fioretti

Roois nieuws
Open Coffee ’t Groene Woud slaat de handen weer ineen met Starterscollectief Sint-Oedenrode. Open Coffee is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeentes stimuleert. Daarbij verwachten wij dat er op termijn samenwerking en diverse initiatieven gaan ontstaan.

Om die reden zijn we dan ook bijzonder verheugd dat we op 8 oktober te gast zijn op Campus Fioretti te Sint-Oedenrode. Dit oude schoolgebouw is op initiatief van ondernemers uit Sint-Oedenrode omgetoverd tot een locatie waar startende ondernemers hun onderkomen kunnen vinden. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door wat er is ontstaan in deze omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio in het bijzonder weer vanuit de gemeentes Boxtel - Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Voor wie is Open Coffee?
Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Open Coffee 't Groene Woud is het platform waar eenieder kan kennis delen, ideeën bespreken, brainstormen of samenwerken. Natuurlijk netwerken op zijn Brabants!

Iedere tweede woensdagochtend van de maand. Open Coffee 't Groene Woud van 9:00 tot 11:00 uur. In oktober is de locatie dus Campus Fioretti, Kasteellaan 6 te Sint-Oedenrode. Ook hier goede én gratis parkeergelegenheid!

Vooraf aanmelden is niet nodig. U komt en gaat, zoals en wanneer u wilt. Alleen consumptie is voor eigen rekening. Voor meer informatie kijk op onze website www.opencoffeegroenewoud.nl .