Uitslagen Rooise Renners in de vakantieperiode

Afgelopen vakantieperiode zijn de Rooise renners in verschillende wedstrijden actief geweest. Het beste resultaat werd behaald door Frank Lathouwers. Met zijn team van Cicli Basso Vicenza nam Frank deel aan de internationale Radsporttage in het Oostenrijkse Purgstall. In de eerste etappe wist Frank een prima 10e plaats te scoren.

Jammer dat de twee daarop volgende dagen te zwaar waren. Verder zagen we Wouter van Roosmalen weer aan de start verschijnen in enkele regionale wedstrijden. Jarno van Esch wist zijn eerste Belgische omloop in Mol keurig uit te rijden, 37e plaats. Ook mochten we een nieuw lid van de Rooise Renners begroeten, Sep Schuurman behaalde in de jeugd categorie 7 een 18e plaats in de jeugdronde van Schinnen. Tenslotte behaalde Marco van Esch een mooie 14e plaats op het NK masters 40+ in Bokhoven.

Programma:
De Rooise Renners zijn nog tot begin oktober actief op de weg. In onze regio zijn nog een paar wedstrijden: De jeugd staat aan de start op 7 sep in Geldrop en op 14 sep in Uden.
De elite beloften starten op 13 sep in Uden. Op vrijdagavond 12 september wordt op de Leemputbaan in Schijndel de jaarlijkse koppeltijdrit georganiseerd. Waarbij een ouder of senior renner gekoppeld aan een jeugdlid de tijdrit rijdt.