Afbeelding

Ruud Middel Rally Team wederom de grens over

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Het Nijnselse Ruud Middel Rally Team staat op zondag 31 augustus voor de derde maal aan de start van de Titanic Short Rally. Deze 113km lange wedstrijd wordt verreden rondom Kasterlee, net over de grens in België.

“Zowel vorig jaar als in 2011 wisten we de finish door mechanische pech niet te halen. Drie keer is scheepsrecht, dus deze editie gaan we probleemloos uitrijden!” aldus een optimistische Ruud. Simone Middel, de zus van Ruud, zal voor het eerst plaatsnemen op de bijrijderstoel. “Na jarenlang als toeschouwer bij diverse rally’s aanwezig te zijn geweest, mag ik nu eindelijk meedoen. Ik vind het spannend, maar ik heb er vooral veel zin in!”.
De Fiat Seicento is na de laatste rally volledig gereviseerd en op diverse punten verbeterd. Het kleine gele wagentje moet het onder andere opnemen tegen een op papier snellere Corsa, Yaris en C2. De Titanic Short Rally start zondag om 09.00 uur vanaf het Straaleind in Kasterlee. Rond 17.00 uur worden de eerste teams aan de finish verwacht. Meer informatie over deze wedstrijd en het Ruud Middel Rally Team vind u op www.ruudmiddelrallyteam.nl .