Afbeelding

Bouw appartementen in Nijnsel kan beginnen

Roois nieuws
Nijnsel - Wovesto gaat binnenkort beginnen met de bouw van appartementen in Nijnsel. Vorige week is de begroeiing op het perceel aan Lieshoutseweg met de Jasmijnstraat door Fred van de Laar verwijderd. Bouwbedrijf Van Stiphout gaat de nieuwe woningen bouwen.

Woningbouwvereniging Wovesto werkt al enige tijd aan de bouwvoorbereidingen van acht appartementen aan de Jasmijnstraat in Nijnsel. Begin april 2014 verleende de gemeente Sint-Oedenrode de omgevingsvergunning.

Het appartementencomplex wordt gebouwd op de hoek van de Jasmijnstraat en de Lieshoutseweg en bestaat uit acht reguliere appartementen. De appartementen hebben een oppervlakte van gemiddeld 85 m² en zijn allen voorzien van twee slaapkamers en een balkon/terras. De woning aan de Lieshoutseweg 52 blijft gehandhaafd.

De aannemer, Gebr. van Stiphout uit Sint-Oedenrode, is op dit moment al met voorbereidingswerkzaamheden bezig. Met enkele werkzaamheden is al een aanvang gemaakt zoals het plaatsen van bouwhekken en inrichten van de bouwplaats. Begin juli zal met de daadwerkelijke bouwwerkzaamheden worden gestart. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt verwacht dat de oplevering van het complex 2e kwartaal 2015 kan plaatsvinden.