Wederom winst Nina van Enckevort

Roois nieuws
Zaterdag 3 november is Nina van Enckevort van de Vresselseruiters afgereisd naar Helden, Limburg. Zij kon met een goed gevoel terug naar Brabant. Met haar pony Ryanair wist zij de eerste prijs mee te nemen in het CB Klasiek. Daarna ging ze nog een rondje progressief en wist daar de één na snelste tijd neer te zetten en mocht de tweede prijs in ontvangst nemen, samen met Ryanair.

Zondag 4 november werd de tweede selectiewedstrijd verreden bij manege Soniushof in Son.
Opnieuw poetste Nina haar zadel op en ging met haar pony naar Son. Daar was ze wederom in topvorm. De eerste prijs kon ze afhalen voor haar klassieke rondje én ook was ze de snelste in het progressief! Dus deze dag tweemaal de eerste prijs samen met Ryanair.

Veerle van de Pasch heeft in het DB laten zien dat ze met haar jonge Hengstje Orchid's Highlands Surprice goed mee kan. Ze reed een net rondje en de jury beoordeelde dit met een derde prijs.

Vorige week in de eerste selectie wedstrijd van het winterseizoen, is Veerle van de Pasch ook gestart met Orchid's Highlands Surprice. Hier wist ze met de vierde prijs naar huis te gaan.