Lezing Heemnatuurgroep: “alles over bomen”

Roois nieuws
Op maandag 12 november 2012 houdt de Heemnatuurgroep uit Sint-Oedenrode een lezing: “alles over bomen”. Deze lezing wordt verzorgd door Kees Bottema uit Nuenen.

Het onderwerp bomen wordt van verschillende kanten belicht. Bomen vormen een boeiende wereld vol geuren, kleuren en een verrassende rijkdom aan vormen. Bomen staan naast de deur en zorgen elk seizoen voor een nieuwe verrassing. De lezing gaat in op de historie, het succes en records van bomen. De verschillen tussen naaldbomen en loofbomen passeren de revue. De voortplanting in het bomenrijk wordt onder de loep genomen. De intensieve wisselwerking tussen mens, dier, plant en boom komt uitgebreid aan bod.

De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het ontmoetingscentrum van kringloop “d'n Einder”, gelegen aan de Sluitappel 17a in de wijk Eerschot te Sint-Oedenrode. Interesse in deze bijzonder mooie bomenlezing? Kom dan luisteren en kijken, iedereen is van harte welkom bij de Heem-natuurgroep. Niet leden van de heemkunde betalen slechts € 2,00 entree, als bijdrage in de onkosten.