Afbeelding

Nieuw huis kopen en oude huis nog verkopen? Alleen met overbruggingsgarantie

Roois nieuws
U bent koper?
U bent 100% overtuigd: dit wordt uw nieuwe woning. Alleen u heeft uw eigen huis nog niet verkocht. Met Overbruggingsgarantie worden deze dubbele woonlasten gecompenseerd. Dat geeft u de tijd om uw huidige woning optimaal te verkopen. U ontvangt maandelijks het compensatiebedrag op uw rekening, zonder terugbetaling en met de zekerheid en kwaliteit van de officiële Overbruggingsgarantie.

U bent verkoper?
zolang de eigen woning nog niet is verkocht, durven veel kopers de stap naar een nieuwe woning niet te zetten. Bang voor dubbele woonlasten. Als verkoper kunt u de koper geruststellen: met de Overbruggingsgarantie biedt u, binnen de overeengekomen garantietermijn (1 of 2 jaar), compensatie van eventuele dubbele woonlasten. Zo maakt u uw woning dus óók aantrekkelijk voor de groep kopers die hun eigen woning nog niet heeft verkocht. U vindt sneller een koper voor uw huis.

Een nieuwe woning kopen terwijl u uw oude nog niet heeft verkocht? Met Overbruggingsgarantie worden eventuele dubbele woonlasten gecompenseerd. Voordelen voor zowel de kopende als de verkopende partij. Overbruggingsgarantie loopt maximaal 2 jaar. De verkoper compenseert de lasten van de koper op basis van een vast percentage: 2.5% van de koopsom van de woning per jaar. Het garantiebedrag staat dus vooraf vast: 2.5% voor 1 jaar, 5% voor 2 jaar.

Wat het kost
verkoper en koper betalen beiden éénmalig 395 euro, inclusief BTW aan aanmeldings- en afwikkelingskosten. De notaris keert op aangeven van CBOV het compensatiebedrag maandelijks aan de koper uit. Het bedrag dat de verkoper aan compensatie vergoedt, gaat af van de koopsom van het huis.
Meer informatie?

Kijk op de website en reken direct uit wat Overbruggingsgarantie u kan opleveren! www.overbruggingsgarantie.nl