Afbeelding

Vresselse ruiters kijken terug op geslaagd weekend

Roois nieuws Sport
Afgelopen zaterdag en zondag is de laatste selectiewedstrijd voor kring Eindhoven verreden in Nuenen. Gelukkig werkte het weer zaterdag mee en zeker voor ons jongste lid Georgina Maas die haar allereerste wedstrijd in de Bixie is gestart. Met haar pony Lolly wist ze meteen de 2e prijs te behalen met Bixie-springen. Daarna reed ze ook een Bixie-dressuurproef waar ze een 4e prijs in ontvangst mocht nemen, wat een super dag voor Georgina.

Ook Veerle van de Pasch blijft goed volhouden in de dressuur-ring en startte zaterdag met Gandalf in de klasse DB. Ze scoorde met 202 punten een 1e prijs. Zondag waren de weergoden ons helemaal niet gezind, maar drijfnat is Nina van Enckevort 2x gestart in de klasse CB waar ze wederom een 1e Prijs met Ryanair behaalde en een 2e prijs met Vingino. En als slagroom op de taart mocht ze ook nog het kringkampioenslint omhangen bij Ryanair, Proficiat Nina!

Ook helemaal doorweekt startte Veerle van de Pasch in de klasse DB met haar jonge hengst Orchid's Highland Surprice en behaalde hiermee een knappe 2e prijs. De Vresselse Ruiters kunnen terug kijken op een geslaagd weekend.