Afbeelding

Matchvrijwilligers gezocht die ogen laten stralen

Roois nieuws Regionieuws
Ben jij iemand die lol en plezier kan maken en houdt van gezellige activiteiten ondernemen met een kind of jongere? Iemand die een luisterend oor kan bieden, een voorbeeld is en een kind individuele aandacht kan geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vrijwilligersproject MATCH koppelt een kind of jongere (6 t/m 16 jaar), voor wie ontspanning en plezier maken niet vanzelfsprekend is, aan een volwassen vrijwilliger. Als koppel ondernemen ze wekelijks gezellige activiteiten. Samen vliegeren bijvoorbeeld, tosti’s maken, knutselen of een potje badmintonnen. De exclusieve en positieve aandacht die een kind op deze manier krijgt, brengt veel teweeg; een vrolijke lach op het gezicht, meer openheid, nieuwe vaardigheden, een twinkeling in de ogen, …

MATCH is dringend op zoek naar enthousiaste mensen uit Sint Oedenrode en omgeving, die het project willen komen versterken. Dus ben jij 18 jaar of ouder en wil je het verschil maken voor een kind? Meld je dan aan als matchvrijwilliger!

MATCH wordt uitgevoerd door Stichting Oosterpoort in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in je regio. Op woensdag 30 mei organiseren we een informatiebijeenkomst voor belangstellenden. De bijeenkomst vindt dit maal plaats bij het CJG inlooppunt aan de Aldentiendstraat 23 in Uden. De avond begint om 19:30 uur. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie over MATCH kun je ook kijken op www.oosterpoort.org of bellen naar 0412-465300.