Culturele Dag KBO Sint-Oedenrode

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Op woensdag 15 februari 2012 wordt een aantrekkelijk middag- en avondprogramma gepresenteerd dat in het teken van Carnaval staat. Dit alles vindt plaats in de Ontmoeting van Odendael.

Vele artiesten van eigen bodem zullen deze dag verzorgen. Presentatie is in handen van Wil v.d. Linden. Het Seniorenorkest Dommelvolk zal voor de muzikale begeleiding zorgen. De Culturele dag is bestemd voor alle KBO Leden van Olland, Boskant, Nijnsel en Sint-Oedenrode-Centrum. De middag en avond staan bol van de carnavaleske optredens. Kletsers, maar ook dans en zang komen voorbij. Kortom, een gezellige dag voor alle KBO-leden!

De kaartverkoop vindt plaats op vrijdag 3 februari van 10.00 tot 11.30 uur. Ook in Odendael. Kosten € 6,50. Middagvoorstelling Aanvang: 14.00u. Avondvoorstelling: Aanvang: 19.00u
Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Ook Jeugdprins Kevin en Prins Frans Pap d’n derde van Papgat met hun gevolg zullen de aanwezigen met hun bezoek vereren De gezamenlijke KBO’s in Sint-Oedenrode heten U van harte welkom. Graag tot ziens op 15 febr. a.s.