Theaterkoor Rooi zoekt nieuwe deelnemers!

Roois nieuws Kunst en Cultuur
Het grote succes van de musical Droomhuis ligt bij iedereen nog vers in het geheugen. Nu gaat het Theaterkoor Rooi starten met de voorbereidingen voor een nieuwe productie. De contouren van deze productie liggen al vast. Het belooft weer een sprankelend spektakelstuk te worden met veel zang en dans. De artistieke leiding is wederom in handen van Mario Lamers (koordirectie) en Maureen Mitzer (koorregie).

Na Droomhuis kreeg het theaterkoor veel verzoeken binnen om deelnemer te kunnen worden. Nu is het daarvoor het moment! Het theaterkoor wil namelijk aan het begin van de nieuwe productie iedereen de gelegenheid geven om deelnemer te worden. Dus heb je zin om samen met een grote groep andere koordeelnemers en orkestleden anderhalf jaar toe te werken naar een geweldige voorstelling, geef je dan nu op. Dat kan via een mailtje met naam, adres, vermoedelijke stemsoort en geboortedatum naar secretariaat@theaterkoorrooi.nl. Vervolgens zul je uitgenodigd worden voor een stem- en bewegingstest op zaterdagochtend 3 maart a.s.

Het theaterkoor repeteert iedere dinsdagavond. De deelnemersbijdrage is naar verwachting € 15,- per maand. Meer informatie en contactgegevens vind je op de website: www.theaterkoorrooi.nl