BV Rooi verliest in Vlijmen

Afgelopen zondag moesten de mannen van Rooi afreizen naar Vlijmen de nummer drie uit de competitie. De sfeer was goed, want de concurrent had zaterdag al verloren van de nummer vier.

Dus er zou genoeg motivatie moeten zijn om deze wedstrijd te winnen, maar niets was minder waar. Rooi begon slap aan de wedstrijd en stond na 2 minuten achter met 8-0. Toen begon Rooi zich toch puntje voor puntje terug te knokken, zodat het eind eerste kwart 19-17 was. Het tweede kwart verzuimde Rooi de makkelijke optie te nemen en speelde ze de aanval veel te traag. Zodat het met de rust 35-25 was. Nadat Schuring probeerde de mannen in de rust wakker te maken begon het derde kwart. In de aanval lukte dit ook redelijk maar de verdediging was veel te slap zodat het 53-47 was begin vierde kwart. Rooi startte het vierde kwart met press maar SVH kwam hiermee niet in de problemen en won de wedstrijd uiteindelijk verdiend, omdat zij meer inzet toonden, met 77-68. Komende zondag speelt Rooi thuis tegen de gedeelde nummer 1 om 18.30 uur, dus probeer te komen om de mannen van Rooi aan te moedigen in deze moeilijke maar belangrijke wedstrijd.