Muziekfestijn met de Brabant Band in Mariendael

Roois nieuws Evenementen / Sint-Oedenrode
Zondag 20 november gaat het dak er af bij Mariendael. Want dan organiseert de Mariendael Kidsclub een spetterend muziekfestijn voor alle jongens en meisjes van groep 1 tot en met 5 van de basisschool. Het is wel hard werken hoor! Want je gaat eerst aan de slag met het maken van een muziekinstrument.

Je kunt kiezen uit een trommel, sambabal of tamboerijn. Met diverse materialen ga je aan het werk om uiteindelijk een instrument te hebben waar je echt muziek mee kunt maken. Uiteraard is er even tijd voor pauze met limonade en iets lekkers en dan door naar de repetitie. Met de muzikanten van de Brabant Band studeer je verschillende sinterklaasliedjes in. Je krijgt les van een echte muziekleraar.

Ter afsluiting van dit alles geef je een heus concert samen met de Brabant Band. Iedereen die wil kan komen luisteren. Dus nodig je vader, moeder, broers en zussen uit allemaal uit, ze zijn van harte welkom.
We beginnen om half 11 met het maken van de instrumenten. Het concert begint om half 1. Meedoen aan deze activiteit kost 5 euro. Lalleen luisteren kost niets. Doe dus allemaal gezellig mee en geef je op via mariendaelkidsclub@live.nu. Bellen mag ook, het telefoonnummer is 474031. Enne……………….wie weet komt Zwarte Piet ook nog even langs.