Ollandse Biljartkampioenschappen

Roois nieuws Sport
Afgelopen maandag zijn de laatste twaalf wedstrijden uit de eerste ronde gespeeld. De hoogste series werden gemaakt door Albert van Driel (12);Wil Koolen (9);Frans van Esch en Janus Heesakkers (7);Jan de Jong (6). Martin Huyberts maakte zijn partij tegen Erik Huijbregts uit in 14 beurten met een moyenne van 1.36. De ranglijst, na 130 gespeelde wedstrijden, is opgemaakt.

Voor sommige spelers komt de rechtstreekse overgang naar de tweede ronde als een verrassing. Voor de niet rechtstreeks geplaatste spelers wordt op 14 november een tussenronde gespeeld. Voor de definitief niet geplaatste spelers is er een troost; volgend jaar zijn er nieuwe kansen. De wedstrijdleiding doet een oproep aan alle spelers en andere belangstellenden om de resterende speelavonden te bezoeken. De overgebleven spelers zullen ongetwijfeld het beste van hun spel laten zien. Uw aanwezigheid en aanmoedigingen worden door hen op prijs gesteld. De speelavond van de tussenronde is op maandag 14 november en de wedstrijden van de tweede ronde staan gepland op 21, 22 en 28 november. Naast de uitslagen van de gespeelde wedstrijden treft u de lijst aan van de rechtstreeks geplaatste spelers voor de tweede ronde en het overzicht van de spelers die zich via de tussenronde nog kunnen plaatsen voor de tweede ronde. De tussenronde wordt gespeeld volgens het knock-out systeem.

Uitslagen D’n Toel:
Jos Essens 8 – Wil v.d. Pasch 5; Eric Huijbregts 3 – Martin Huyberts 10; Gerard Eijkemans 6 – Frans van Esch 8; Albert van Driel 10 – Harrie Toelen 4; Ad v.d. Bergh 9 – Wil Koolen 8; Jan Sanders 9 – Rene Bodet 6.
Uitslagen De Dorpsherberg:
Arjan Timmermans 8 – Bert van Kessel 10; Bert v.d. Groenendaal 6 – Jan de Jong 7; Rien v.d. Spank 8 – Cees Bouter 6; Lia v.d. Ven 8 – Ruud van Driel 8; Janus Heesakkers 10 – Arie Markus 6; Eric Bekkers 6 – Dorita Bekkers 6.
Geplaatst tweede ronde klasse A.
Johnny van Oorschot; Henk v.d. Bergh; Albert van Driel; Gerard v.d. Tillaart; Rien v.d. Spank; Cees Bouter.
Geplaatst tweede ronde klasse B.
Mark v.d. Laar; Joost Hungerink; Bert van Kessel; Peter Markus; Ruud van Driel; Ad v.d. Bergh.
Geplaatst tweede ronde klasse C
Jan Sanders; Bart v.d. Bergh; Bas v.d. Tillaart; Hans Geerts; Mark Huijbers.

TUSSENSTAND OLLANDSE BILJARTKAMPIOENSCHAPPEN RONDE 1 PER 08-11-2011

RANGLIJST RONDE 1 PER 08-11-2011

Tussenronde B - en C -Klasse