Afbeelding

Bij MATCH laat jij die ogen weer stralen!

Roois nieuws Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode
Koen (10 jaar): "Ik kijk er elke keer weer naar uit. Eindelijk heb ik nu ook wat leuks te vertellen in de klas!"

Een fijne ontspannen middag voor een kind, daar draait het om bij vrijwilligersproject MATCH. Kinderen en jongeren (6 t/m 16 jaar), die door omstandigheden behoefte hebben aan een steuntje in de rug, worden bij MATCH gekoppeld aan een volwassen vrijwilliger. Samen met “hun maatje” ondernemen ze wekelijks gezellige activiteiten. Poffertjes bakken bijvoorbeeld, knutselen, een potje kaarten of een boswandeling maken met de hond. De positieve aandacht die kinderen zo ongemerkt krijgen, brengt veel teweeg; een blije lach, meer openheid, een twinkeling in de ogen, nieuwe vaardigheden, een ontspannen gezicht, …

MATCH is dringend op zoek naar enthousiaste mensen die het project willen komen versterken. Ook uit Sint Oedenrode en omgeving! Dus ben jij 18 jaar of ouder, positief ingesteld en wil je graag iets betekenen voor een ander? Meld je dan aan als vrijwilliger bij MATCH!

MATCH wordt uitgevoerd door Stichting Oosterpoort in samenwerking met CJG Geeft Antwoord, het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in de regio. Op woensdag 09 november aanstaande organiseert MATCH samen met het CJG een informatiebijeenkomst voor belangstellenden. De bijeenkomst vindt plaats bij het CJG inlooppunt aan het Stadhuisplein 47 in Veghel. De avond begint om 19:30 uur. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie over MATCH kun je ook kijken op www.oosterpoort.org  (onder de kop ‘organisatie’) of bellen naar 0412-465300.