Super start heren VVRooi/ADR

Dinsdag 4 oktober speelde VVRooi thuis tegen nieuwkomer ASC uit Someren. ASC kwam vorig seizoen nog uit in de overgangsklasse maar moest een stap terug doen. In de eerste set had VVRooi een licht overwicht. VVRooi scoorde vanaf het begin veel punten door het midden. ASC probeerde dit tevergeefs af te blokken.

Tegen het einde van de set waren de Rooise buitenaanvallers succesvol. Dit resulteerde in een 25-21 setwinst voor VVRooi. In de tweede set raakte VVRooi het overwicht kwijt en toonde ASC aan een goed volleyballend team te zijn. Setstand: 13-25. Net als in de eerste set begon VVRooi goed aan de derde set. Dit keer werd er sterk geserveerd. Al snel werd een gat van 8 punten geslagen. ASC herstelde zich en boog de achterstand om in een kleine voorsprong. Nu moest VVRooi in de achtervolging. De set ging uiteindelijk met 26-24 naar VVRooi. In de vierde set kwam VVRooi niet tot winst. De set ging met 25-17 naar ASC. De eindstand werd zo bepaald op 2-2.