Afbeelding

Volop sport en muziek tijdens Pinksterweekend

Algemeen

Sint-Oedenrode - Ruim 70 teams zullen van 14 tot en met 16 mei in actie komen tijdens de elfde editie van Beach Soccer Rooi. Het deelnemersveld bestaat uit 20 jeugdteams, 30 herenteams en 23 damesteams. De jeugdteams komen op zaterdag 14 mei in actie. De dames- en herenteams mogen op 15 en 16 mei hun kunsten vertonen op de tijdelijke "Rooise Copacabana" op het evenemententerrein aan het Dommelpark.

Het concept van Beach Soccer Rooi staat al jaren als een huis en blijft een populair evenement om aan deel te nemen, maar ook om te bezoeken. Het Beach Soccer is een snelle en spectaculaire spelvorm wat ook voor de bezoekers erg leuk is om naar te kijken. In wedstrijden van 12 minuten worden in hoog tempo de vrije trappen, volley's, omhaals en andere technische hoogstandjes aaneengeregen onder de bezielende leiding van officiële scheidsrechters van de Nederlandse Beach Soccer Bond .

Rooi Live
Op zaterdag- en zondagavond verandert het Dommelpark weer in een tweedaags feestpaleis waar een mix van optredens staan te wachten. Op zaterdag zullen de pop- & rockklassiekers en de beste Nederlandstalige hits door de tent schalmen; handjes in de lucht en meezingen maar! Voor de danceliefhebbers staat er op 15 mei een aansprekende line-up te wachten. De dj's zijn geselecteerd op hun "feestgarantie", verwacht geen rauwe beats maar één grote explosie van vrolijke en energieke HipHop, R&B, Dancehall, Top40, 80s, 90s, House & EDM mixen.

Met een internationale top-dj als Thomas Newson, één van Nederlands beste zangers Django Wagner, publieksfavorieten Mr. Belt & Wezol, smartlappenkoning Henk Bernard, de rauwe rock- en soulstem van Barry James Thomas, de popclassics van de Rooise gelegenheidsformatie De vrienden van Johnny T, de verrassende tunes van David Ghetto en de lekkere remixen van Roois talent DJ Bunk staat er een ijzersterke line-up. Tickets voor zondag 15 mei à €10,- zijn verkrijgbaar bij Café 't Pumpke (Borchmolendijk 13), Amigos Menswear (Heuvel 22), De Beurs (Heuvel 44) en voetbalvereniging Rhode (Dommelpark 3). Op zaterdag 14 mei is de entree gratis en heb je dus geen kaarten nodig. Aanvang is beide avonden om 19:00 uur. Meer informatie over Beach Soccer Rooi en Rooi Live lees je op www.BeachSoccerRooi.nl en www.RooiLive.nl