Ivo van Veggel en Mariëlle Duffhuis heten iedereen van harte welkom in het grand-café
Ivo van Veggel en Mariëlle Duffhuis heten iedereen van harte welkom in het grand-café Foto: Jeroen van de Sande

Voordeel voor MooiRooi Plus leden in grand-café Odendael

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - In het tijdperk vóór corona konden mensen met de Rooise Pas korting krijgen in het grand-café van Odendael. De Rooise Pas was jaren geleden een initiatief van Odendael om Rooise senioren te laten profiteren van mooie kortingen. In winkels in Sint-Oedenrode, maar ook in het eigen grand-café. Twee jaar geleden is de Rooise Pas gestopt en overgegaan in een initiatief van DeMooiRooiKrant: MooiRooi Plus. Speciaal voor de leden van MooiRooi Plus is er goed nieuws: vanaf nu krijgen zij weer voordeel in het grand-café van het verzorgingstehuis.

Dat is te danken aan Ivo van Veggel en Mariëlle Duffhuis, beiden werkzaam voor BrabantZorg Odendael. Zij hebben het de laatste maanden steeds drukker zien worden in De Ontmoeting en daarmee ook in het grand-café van het verzorgingstehuis. “Dat is mooi om te zien. Het bruist weer”, glimlacht Mariëlle. Toen Ivo met DeMooiRooiKrant in gesprek raakte over MooiRooi Plus was hij direct enthousiast. “Ik ben pas net nieuw hier en kende de geschiedenis niet meteen met MooiRooi Plus en de Rooise Pas. Maar ik wil het graag nieuw leven in blazen nu alles weer draait. We gunnen deze grote groep mensen leuke aanbiedingen.”

De eerste aanbieding die direct ingaat is de volgende: Koffie met gebak voor €4,25. Dit is dus speciaal voor MooiRooi Plus leden. Zij kunnen met het blauwe MooiRooi Plus labeltje aantonen dat ze lid zijn. Deze hebben leden gekregen van DeMooiRooiKrant. Wil je ook lid worden? Ga dan naar www.mooirooi.nl/plus 

Openingstijden grand-café: 8.30 tot 23.00 uur
Restaurant: 11.30 – 13.30 uur en 17.00 tot 19.00 uur.