Anne en wethouder Goijaarts.
Anne en wethouder Goijaarts.

Rooise onderneemster wint eerste editie Pitch Perfect Meierijstad

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Anne van der Pasch uit Sint-Oedenrode heeft de eerste editie van Pitch Perfect Meierijstad gewonnen. Haar huidverzorgingsbedrijf Zapy Store sleepte een uitgebreid prijzenpakket in de wacht, inclusief een cheque ter waarde van 500 euro en een coachingstraject. Naast Van der Pasch namen nog drie andere ondernemers uit de gemeente deel aan deze pitchwedstrijd.

Pitch Perfect is een initiatief van het Bedrijfsloket Meierijstad. Het Bedrijfsloket Meierijstad is een stichting die in april vorig jaar werd opgericht door studenten Rodrigo van Asseldonk en Vince van Hoesel. Het Bedrijfsloket is een plek  waar de ondernemers van de gemeente Meierijstad voorzien kunnen worden van kosteloos bedrijfsadvies door studenten van verschillende disciplines. “Met Pitch Perfect Meierijstad probeerde we nog een stap verder te gaan, door ondernemers de mogelijkheid te geven een prijzenpakket te winnen. Een prijzenpakket dat de middelen geeft om jouw bedrijf ook daadwerkelijk naar een hoger niveau te tillen”, aldus commissaris Rodrigo van Asseldonk

“Daar stond ik dan, zeven maanden zwanger, mijn bedrijf te pitchen. En wat was het deze voorbereiding en avond waard! Naast de hoofdprijs van een mooie geldsom, een flexwerkplek en vele coaching sessies, werd er boven verwachting aangeboden om met twee investeerders aan tafel te gaan zitten die Zapy met me mee naar een nieuw niveau willen tillen. Wat een te gekke avond! Ik kan niet wachten om Zapy uit te breiden, om meer natuurlijke producten te formuleren die niet alleen goed zijn voor je huid, maar ook duurzaam voor de wereld. Ontzettend bedankt aan de organisatie van Bedrijfsloket Meierijstad, Pitch Perfect Meierijstad en natuurlijk alle sponsors van dit prachtige evenement. Ik kijk ontzettend uit naar alle coaching sessies, en de groei die Zapy de komende jaren door gaat maken”, aldus van der Pasch.

“De gemeente Meierijstad – met 7800 bedrijven – fungeert als een broedplaats voor startende ondernemers. Met Pitch Perfect Meierijstad  proberen we het talent – dat zich in dit aangename startersklimaat vestigt – te behouden, zodat zij ook over 5 jaar nog actief zijn”, concludeert van Asseldonk.