Het pand in de steigers.
Het pand in de steigers. Foto:

Restaurant Bomas hoopt in de zomer te openen

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Inge Wollerich en haar partner Koen Bomas maakten in juli vorig jaar bekend dat ze het gestopte restaurant Wollerich nieuw leven in gaan blazen. Destijds dachten ze in maart 2024 te openen, maar de verbouwing is intensiever dan gedacht. Nu hoopt het koppel ergens in de zomer open te gaan onder de naam restaurant Bomas.

Het strakke logo is klaar en het stel weet precies hoe het restaurant eruit komt te zien. Het Rooise bedrijf Puur Basic van Elle Vervoort heeft het ontwerp gemaakt. Toch is het nog even wachten voor de boel ingericht kan worden. Het pand – op de hoek van de Hertog Hendrikstraat en de Heuvel - wordt namelijk onderworpen aan een grondige verbouwing waardoor het weer toekomstbestendig wordt gemaakt. “We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan, maar we moeten nog even geduld hebben”, vertelt chef Koen.

Niet alleen binnen, maar ook buiten komt de boel er totaal anders uit te zien dan het restaurant van Inge haar ouders. “De ingang komt tegenover De Beleving. Ook zal er straks meer te zien zijn van het pand. Het wordt iets meer open”, verklapt Inge. Hoe open en hoe het er precies uit komt te zien wil ze nog niet zeggen. Vorig jaar maakte het duo al wel bekend dat het een fine-dining concept wordt. “We bieden straks een avondvullend programma met een meergangen-kaart”, zegt Koen enthousiast. Binnenkort start restaurant Bomas met de werving van personeel.

Afbeelding