Chantal
Chantal Foto: Jos van Nunen

Een einde aan elf jaar blije gezichten

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Elf jaar lang zette Chantal zich als trotse eigenaresse van Stapperz & Kiddooz in. Al die jaren verblijdde ze vele kinderen uit Sint-Oedenrode en omstreken met de mooiste kleren of schoenen. Via social media kondigt ze aan dat ze voor haar gezin kiest en heeft besloten om te stoppen. Ook laat ze weten dat ze iemand zoekt die met passie de winkel over wil nemen.

“Nooit eerder heb ik zo’n moeilijk bericht moeten schrijven…”Het leven als ondernemer betekent 24/7 aanstaan; ook tijdens vrije dagen, weekenden en vakanties. Dit heb ik altijd met veel liefde en plezier gedaan. Maar na 11 jaar is het tijd om te kiezen voor rust en mijn gezin. Voor mij voelt deze beslissing nu zwaar, maar geeft het ook opluchting. “Dit is een heel moeilijk besluit. Ik ben mijn collega’s enorm dankbaar dat ze altijd voor mij klaar hebben gestaan. Dat we samen Stapperz & Kiddooz zo groot hebben kunnen maken.”Maar ook jullie, onze trouwe klanten, waren een feestje om te mogen helpen. “Al die blije gezichtjes in de winkel maakten mijn dag meteen goed. Daar kreeg ik energie van! “Ik hoop dan ook van harte dat iemand dit bericht leest mijn passie voor de winkel wil overnemen, zodat Sint-Oedenrode deze winkel kan behouden. Neem hierover gerust even contact met mij op. “Dit weekend gaan we knallen met een grote uitverkoop.”Vrijdag, zaterdag en zondag krijgen jullie, als vaste klanten, echt op ALLES 40% korting. Vanaf volgende week is de sale 30%.
Ik hoop jullie nog snel te mogen helpen in de winkel en nog veel lolly’s uit te mogen delen. Iedereen super bedankt voor de afgelopen prachtige 11 jaar.”