Karine Vohs.
Karine Vohs. Foto: Picasa

Karine Vohs van Kapsalon Savohs geeft stokje over

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Per 1 augustus is Karine Vohs niet meer de eigenaar van Kapsalon Savohs. Na 29 jaar de kapsalon te hebben gerund vindt de onderneemster het tijd voor een frisse overname. Ronald Martens is de nieuwe eigenaar van Savohs. Hij runt het bedrijf ‘Hair and Looks’. 

“Ik heb mijn werk als ondernemer altijd met ontzettend veel plezier en passie gedaan, en eigenlijk nog steeds. Maar de verantwoordelijkheid vind ik mooi geweest. Ik blijf dus met hetzelfde plezier en passie gewoon mijn werk doen bij Savohs. Er zal niet veel veranderen voor jullie als klant”, meldt Karine aan haar klanten. “Zo blijven topmerken als Kevin Murphy, Mediceuticals, GHD, Marc inbane, Curls control, OPI en Reuzel gewoon onder ons en ook het online reserveren van uw knipafspraak zal hetzelfde blijven. Ook behandelingen als: gelcolor van OPI, wenkbrauwen/bovenlip waxen, Djarling haarverlenging/verdikking, keratinebehandelingen, bodytan en haarwerken/pruiken blijven hetzelfde.”

De diensten worden uitgebreid met onder andere abonnementen en het producten van het make-up merk PUNE. 

“1 augustus zal een dag zijn net zoals iedere andere dag. Wij staan dan heel graag weer voor jullie klaar! Als laatste wil ik jullie allemaal ontzettend bedanken voor al het vertrouwen in mij als ondernemer en alle gezelligheid in de afgelopen jaren. Wat mij betreft zetten we die gezelligheid gewoon door, tot snel”, is Karine dankbaar.