Eetcafé Oud Rooij gaat dus over twee weken anders heten.
Eetcafé Oud Rooij gaat dus over twee weken anders heten.

Eetcafé Oud Rooij wordt Grand Café Oud Rooij

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Eetcafé Oud Rooij, een icoon in Sint-Oedenrode, maakt zich op voor een opwindende gedaanteverwisseling. In de komende weken, van week 40 tot week 41, zal het eetcafé tijdelijk zijn deuren sluiten voor een ingrijpende renovatie en herlancering als Grand Café Oud Rooij.

De meest opvallende vernieuwing is de benoeming van een getalenteerde nieuwe chef-kok die zich zal richten op het gebruik van verse, lokale ingrediënten. Van mixed grill tot kreeft dus voor ieder wat wils. Er wordt een heel nieuwe dimensie toegevoegd aan de menukaart. Op 14 oktober om 17.00 uur gaat Grand Café Oud Rooij weer open. Zaterdags en zondags kunnen gasten kennismaken via een driegangen verrassingsmenu. Reserveren is al mogelijk en wie dan komt eten krijgt een drankje van het huis. 

Nieuwe ambiance en logo
Oud Rooij zal een complete metamorfose ondergaan, inclusief een gloednieuwe ambiance die past bij de grandeur van het vernieuwde restaurant. Een nieuw logo zal de nieuwe uitstraling van Grand Café Oud Rooij onderstrepen.

Een fris lunch- en dinerconcept
De veranderingen gaan verder dan de keuken. Gasten kunnen zich verheugen op een fris lunch-, diner- en borrelconcept dat naadloos aansluit bij de nieuwe ambiance. Ook de wijnen worden aangepast op het niveau van de gerechten. De nieuwe kaart biedt meer gangen, wat gasten de gelegenheid geeft om nog langer te genieten van de culinaire hoogstandjes van het Grand Café.

Uitbreiding van het terras
En dat is nog niet alles! In de nabije toekomst zal Grand Café Oud Rooij het terras uitbreiden, waardoor er volgend jaar meer buitenzitplaatsen beschikbaar zullen zijn. Dit biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van de zon en de gezellige sfeer.

Extra personeel gezocht
Met deze opwindende transformatie is Grand Café Oud Rooij ook op zoek naar nieuw personeel om het team te versterken en te ondersteunen in deze nieuwe fase van het restaurant.

Vier kerst in stijl
Tenslotte, met de feestdagen in zicht, introduceert Grand Café Oud Rooij een spectaculair kerstmenu op 1e kerstdag. Dit 10-gangenmenu bevat verrukkelijke gerechten, waaronder hert, kreeft en langoustine. Het kerstfeest begint om 17.00 uur, en reserveringen kunnen telefonisch worden gemaakt via 0413-786105 of per e-mail via info@oudrooij.nl.

Het team van Grand Café Oud Rooij kijkt vol enthousiasme uit naar de komende veranderingen en de heropening van dit gerenommeerde restaurant. Houd DeMooiRooiKrant, de website en sociale media van Grand Café Oud Rooij in de gaten voor updates.