Ard Schenk
Ard Schenk

The Blue Zone Gym verwelkomt schaatslegende Ard Schenk

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Ter ere van het driejarig jubileum van The Blue Zone Gym Sint-Oedenrode verwelkomt de sportschool Ard Schenk. Ard Schenk is het levende bewijs dat een gezonde en actieve levensstijl je vitaal houdt; Zijn veelgebruikte slogan is “hoe oud je wordt, heb je niet in de hand. Maar hoe je oud wordt, bepaal je zelf”.

Eind jaren ’60 en begin jaren ’70 domineerde hij het internationale schaatsen. Hij schreef geschiedenis met drie gouden Olympische medailles, wereld- en Europese titels en talloze wereldrecords. Tegenwoordig zet Ard Schenk zich in om anderen te inspireren gezond en fit ouder te worden.  Ard Schenk zal zondag 15 januari de eregast zijn op de nieuwjaarsreceptie van The Blue Zone Gym op de Markt 9 te Sint-Oedenrode. Hij is ambassadeur van het concept waar The Blue Zone Gym haar inmiddels 250 leden mee helpt naar een gelukkiger en vitaler leven. Naast dat hij een lezing komt geven over hoe je fitter en vitaler ouder kunt worden zal hij ook actief meedoen met een activiteit nl. een wandeling gecombineerd met oefeningen door Sint-Oedenrode. 

The Blue Zone GymEen uniek concept voor de beste levensstijl
Na een periode van Covid is iedereen zich ervan bewust dat een gezonde lifestyle cruciaal is. Langdurig zitgedrag en slecht eetgedrag door het thuiswerken heeft niet bijgedragen aan een goed immuunsysteem. Veel mensen hebben geen idee hoe te beginnen en een halt toe te roepen aan bepaalde slechte gewoontes. Maar niet de 250 leden die wekelijks werken aan hun gezondheid bij The Blue Zone Gym Sint Oedenrode.

Precies 3 jaar geleden opende The Blue Zone Gym haar vestiging in Sint-Oedenrode. Het concept is simpel maar zeer effectief. Centraal staat een unieke klantenreis waarin je als klant in totaal 5 verschillende zones gaat doorlopen. Het einddoel is het bereiken van “The Blue Zone”. De zones bestaan uit een combinatie van kracht, mobiliteit, cardio, functioneel trainen en voeding. Elke 6 weken krijg je een professionele meting en zie je progressie in je persoonlijke app.

Revolutionair trainen op eGym & eFlex
In slechts 37 minuten een complete work-out o.b.v. mobiliteit en kracht. Dit met behulp van eGym en eFlex. Geavanceerde volautomatische toestellen worden voor jou op maat ingesteld. Denk aan zithoogte, weerstand, tempo en programmering. Je traint dus altijd op jouw niveau en was nog nooit zo makkelijk, veilig, efficiënt en leuk En dit allemaal in een huiselijke omgeving met professionals die je helpen.

Wil ook jij Ard Schenk ontmoeten? Of nu echt gaan werken aan je gezondheid? Dat kan! Er zijn nog 10 plekken ter beschikking om deel te nemen aan deze feestelijke en inspirerende middag. Stuur een mail voor 10 januari naar sintoedenrode@thebluezonegym.nl

Afbeelding
Afbeelding