Wout (l) en Joep zijn er bijna klaar voor!
Wout (l) en Joep zijn er bijna klaar voor! Foto: Jeroen van de Sande

Heel veel extra’s met de Jumbo Extra’s pas

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Herken je deze flitsende jongemannen? Even goed kijken… De omgeving verraadt natuurlijk al een hoop, maar dit zijn Wout en Joep, werkzaam bij Jumbo Hertog Hendrikstraat. Ze zijn komend weekend strak in het geel geschoten, want ze mogen best opvallen. Dan gaan ze namelijk de Jumbo Extra’s pas promoten.

Deze ‘kortingskaart’ bestaat al enige tijd, maar wat kan je nu precies met zo’n kaart? Wout en Joep trekken er twee dagen voor uit om de klanten in de winkel er uitleg over te geven. Klanten die op die dag een draai aan het Rad van Fortuin geven maken bovendien kans op mooie prijs. Lokale horecazaken stellen namelijk waardenbonnen beschikbaar. Het gaat om De Beleving, Meteora, d’n Dommel en Braveau. Een smakelijke en welkome tegemoetkoming! Ook kunnen mensen producten uit de supermarkt winnen.
Met de Jumbo Extra’s pas of app spaar je voor de hoogste korting op meer dan honderd dagjes uit. Ideaal voor een gezellig dagje uit in de kerstvakantie. Als je de geselecteerde spaarproducten in de winkel koopt, krijg je punten op jouw Jumbo Extra’s pas of app die je het hele jaar door kan inwisselen. Tevens kunnen klanten doormiddel van de Jumbo extra´s pas sparen voor gratis boodschappen. Het aanbod van producten waarop je punten kan verdienen verandert iedere week, net als het aanbod van gratis te verkrijgen producten. De producten waarop punten verdiend kunnen worden zijn persoonlijk geselecteerd naar aanleiding van het koopgedrag van de consument.
Wanneer een klant jarig is krijgt deze korting op gebak. Wanneer de pas wordt gescand wordt deze korting automatisch verwerkt. Ook krijgt de klant een kleinigheidje op zijn verjaardag, denk hierbij aan stroopwafels of een chocoladereep. Al met al is het dus erg voordelig voor de klant om gebruik te maken van een Jumbo Extra´s pas. Dit maakt het doen van boodschappen leuker en makkelijker.