v.l.n.r.: Sjan, Amé en Maaike.
v.l.n.r.: Sjan, Amé en Maaike. Foto: Jos van Nunen

Veel vertrouwd, maar ook veel nieuw bij AVA Interieurs

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Het avontuur van Amé van Duren en Sjan de Jong is nu écht begonnen. Dat verraden deze verfrollen en kwasten, maar ook de verwachtingsvolle blikken van de twee dames. Ze hebben er zin in. Deze week zijn ze samen met de gebleven werkneemster Maaike gestart met het opknappen van de winkel aan het Kofferen die bekend stond als Dorrit Design Interieurs. “Het wordt helemaal anders, maar heel belangrijk... de mensen kunnen gewoon dezelfde producten bij ons blijven kopen”, tipt Sjan enthousiast.

Sjan en Amé runnen al enkele jaren het bedrijf AVA Interieurs. Ze zijn gevestigd in een kantoor annex werkruimte in Schijndel, maar met de verhuizing naar een grote showroom die direct dient als atelier, komt een droom in vervulling. “Het is erg spannend, want in deze tijd is veel onzeker. Toch hebben we er veel vertrouwen in”, zegt Amé. Boven de deur van de winkel komt AVA Interieurs te staan. De zaak krijgt een totale make-over. Sjan knipoogt: “Als je nieuwsgierig bent, gluur dan gerust even binnen. 

Bijna open
Op dit moment wordt druk geklust om alles op tijd af te hebben voor de opening. Die stond al met feestletters in de agenda geschreven op 14 januari. Hoewel een feestje er door de maatregelen niet in zit, zien de dames het nog steeds als de kick-off. “Voor alles wat met de winkel en de aanschaf van spullen te maken heeft, zijn we dan telefonisch te bereiken via 06-25147714. Voor interieuradvies kan je ons te allen tijde bellen, want dat is altijd door blijven gaan. In onze branche mogen we afspraken aan huis verzorgen”, legt Sjan uit. Natuurlijk hopen ook Sjan en Amé dat de coronamaatregelen snel versoepeld worden. Dan kunnen ze mensen verwelkomen. Ame: “We zullen altijd geopend zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag. De rest van de week is op afspraak. Dat zal voor mensen even wennen zijn, maar wij kiezen er voor om extra aandacht te kunnen geven aan onze klanten.”

Alles voor het interieur
Amé en Sjan benadrukken dat klanten welkom zijn voor de bekende producten die Dorrit en Maaike altijd gevoerd hebben. “Zoals alle soorten verf, bijvoorbeeld van het merk Ressource. Veel klanten kwamen daar gericht voor”, weet Sjan te vertellen. Ook gaat het om stoffen en raambekleding en straks zijn ook meubels en accessoires te verkrijgen bij AVA Interieurs. “Wie inspiratie op wil doen kan ons volgen via onze social media kanalen, maar ook op onze website staat informatie”, zegt Amé tot slot.

De komende anderhalve week werken ze zich een slag in de rondte om alles op tijd af te krijgen. Ondertussen hopen ze Sint-Oedenrode beetje bij beetje te leren kennen. “We houden wel van een praatje”, lachen de dames. 

AVA Interieurs – www.avainterieurs.nl – 06-25147714