Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Jonge ondernemer brengt bedrijven in beeld

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Sommige mensen vinden het lastig om de eigen passie te omschrijven. Daar heeft Bob Habraken geen last van. De Rooienaar is verzot op films, maar óók op films maken. Het is niet alleen zijn hobby, hij heeft er sinds kort ook een eigen bedrijf van gemaakt: Fast & Luxurious video Productions. Bob is videomaker voor commerciële doeleinden. 

Niet alleen van films gaat het hart van Bob sneller kloppen. Ook houdt hij van auto’s. Dan komen we meteen bij de oorsprong van zijn bedrijf. Bob: “Alles begon met het idee om de automarketing te moderniseren. Die vind ik namelijk nog vaak ouderwets. Over het algemeen wordt er alleen maar weergegeven met foto’s. Een video vertelt veel beter een verhaal en met video wek je meer emotie op bij een potentiële klant, ook omdat er een combinatie is met muziek.” 

Bob kan door middel van zijn producties laten zien hoe modern en professioneel een bedrijf is. Het is bewezen dat videomarketing steeds belangrijker wordt. “Daarom wil ik bedrijven de hand reiken om mijn diensten aan te bieden. Graag zou ik met zoveel mogelijk ondernemers aan tafel gaan zitten om te bekijken welk plan het best bij zijn of haar bedrijf past. Voor elk soort bedrijf kan ik een passende en effectieve video maken”, zegt de twintiger overtuigend. Afgelopen zomer studeerde Bob af aan International Media & entertainmentmanagement in Breda. Nu stort hij zich dus op marketingvideo’s, promotievideo’s, productvideo’s, wervingsvideo’s, social media, sponsorschermen en nog veel meer.

Wil je meer weten? Stuur Bob Habraken een mail:
Bob@fastandluxurious.nl of
bel: 0623208003

Afbeelding
Bob is onlangs met zijn bedrijf gestart.