Welkom bij Sushi 8!
Welkom bij Sushi 8! Foto:

Sushi Eight in hartje Rooi

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Van Lounge 8 naar Sushi 8. Vanwege corona ging de horeca dicht en maakten wij een uitstapje naar sushi bezorgen. En nu zijn we verhuisd van de Sonseweg in Nijnsel naar het Kerkplein 1 in Sint-Oedenrode. Uiteraard wordt alle sushi vers ter plekke gemaakt.

We merkten dat we veel tijd kwijt waren met het heen en weer rijden van Nijnsel naar Rooi, dus deze verhuizing is niet meer dan logisch! Ook de mensen in Nijnsel en Son hoeven niet bang te zijn, daar blijven we gewoon bezorgen. Alleen om af te halen moeten ze voortaan naar het centrum van Sint-Oedenrode komen.

De Rooienaren kwamen al in ruime getalen naar ons toe in Nijnsel om sushi- en grillgerechten te eten. Vanwege corona kwam daar abrubt een einde aan. Ons team wilde niet stil zitten, dus zijn we gaan bezorgen. Daar heb je minder mensen voor nodig dan om een groot restaurant te draaien. Om alles zo snel mogelijk bij de mensen thuis te krijgen hebben we een nieuwe zaak erbij geopend in Beek en Donk. 

Dat was een schot in de roos. Dus besloten we om nog een zaak te openen in Sint-Michielsgestel. Enzovoorts... enzovoorts...inmiddels hebben we meer dan 30 filialen. Terwijl u dit leest zijn we alweer een nieuwe zaak aan het openen in Hoogerheide. Ook hebben we al diverse franchisenemers, waarmee onze formule echt volwassen wordt.

In de startperiode bezorgden we met oude kleine, auto’s. Deze hebben we inmiddels omgeruild voor een compleet elektrisch wagenpark! Daarmee staan we nog sneller en klimaatvriendelijker voor de deur. Onze chefs maken de lekkerste sushi rollen en sashimi. Daar blijven we nieuwe varianten mee maken, welke we graag als voor een mooie kennismakingsprijs aanbieden.

Vroeg op de dag bestellen via onze site is ideaal, zodat je niet misgrijpt. We kunnen maar een beperkte hoeveelheid sushi last minute maken. Tot snel aan het Kerkplein 1 of bij u thuis aan de deur!