Jeroen (l), Rob (midden) en Lars.
Jeroen (l), Rob (midden) en Lars. Foto: Jeanne Wouters

‘Het nieuwe werken’ zie je steeds meer in Sint-Oedenrode

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – Wat is dat precies, het nieuwe werken? Mediahuis Meierijstad en Digitale Bazen zijn er fan van en daarom brengen ze het in de praktijk. Het nieuwe werken betekent samenwerken in plaats van tegenwerken. In Sint-Oedenrode is het vooral bij jonge ondernemers een populair adagium. Deze week maken de twee bedrijven een samenwerking wereldkundig.

Rob van Diessen en Lars de Kinderen zijn de aanjagers van Digitale Bazen. Ze zetten nogal wat stappen het laatste jaar en grote ook. Een team wordt door Rob en Lars aangestuurd om bedrijven te helpen met online optimalisatie, in de breedste zin van het woord. Ook in online marketing is het gespecialiseerd en juist op dat vlak vinden Mediahuis Meierijstad en Digitale Bazen elkaar.

Jeroen van de Sande is de eigenaar van DeMooiKrant, een nieuwsbedrijf dat gevestigd is in Mediahuis Meierijstad. Ze doen echter veel meer dan alleen nieuws maken. Bedrijven kunnen er terecht voor alle manieren van promotie. “Op één paard wedden is niet slim. Spreid je kansen. Wij brengen kranten uit, maar trekken ook online vele duizenden bezoekers per dag met onze nieuwssites. Het biedt volop mogelijkheden voor goede promotie”, legt Jeroen uit. Lars omschrijft het zo: “Digitale Bazen verkoopt verbetering. We kunnen sturen op resultaat.” En dat doen ze. Het bedrijf groeit niet voor niets als kool.

De drie heren kennen elkaar uit ‘het Rooise’ en komen elkaar met regelmaat tegen, gepland of niet gepland. Het woord samenwerken viel al snel en zo kwamen ze tot een formule. Mediahuis Meierijstad biedt goede online advertentiemogelijkheden. Als klanten wat dieper op de online marketing materie in willen gaan, dan worden ze voortaan doorverwezen naar Digitale Bazen. In combinatie met de mogelijkheden die er liggen bij Mediahuis Meierijstad, gaan zij nog een stap verder. Andersom zullen Rob en Lars het nieuws- en reclamebedrijf van Jeroen ook nodig hebben. Bijvoorbeeld wanneer bedrijven online willen met een goed artikel, inclusief doorlink, want die worden steeds belangrijker. Of wanneer het voor een bedrijf slim is om met een artikel in een lokale krant te verschijnen, want ook die kracht is nog lang niet uitgewerkt.

Heb je als bedrijf vragen voor Digitale Bazen of Mediahuis Meierijstad? Digitale Bazen: 0850-163374 – hallo@digitalebazen.nl – www.digitalebazen.nl. Mediahuis Meierijstad: 0413-479322 – verkoop@mediahuismeierijstad.nl – www.mediahuismeierijstad.nl