Adrie en Nicole in het nieuwe kantoor.
Adrie en Nicole in het nieuwe kantoor. Foto: Jeroen van de Sande

“Je gaat ons volgend jaar veel vaker tegenkomen”

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Voor de wat oudere Rooienaren begon er ineens een lampje te branden toen het bord van De Koning makelaardij werd geplaatst voor een kantoorpand aan de Corridor. ‘Hey, terug van weggeweest’ zal menig passant gedacht hebben. Het past allemaal in een nieuwe weg die het makelaarskantoor in gaat slaan. Eigenaresse Nicole van den Biggelaar heeft er veel zin in. “We gaan vol gas het nieuwe jaar in”, zegt ze vol energie.

Het avontuur voor Nicole begon na de overname van het bedrijf op 11 maart 2011 aan de Landingsweg in Sint-Oedenrode. Al snel zette ze een stevige voet aan de grond in Sint-Oedenrode. De Rooise had toen al een enorm netwerk en door keihard te werken maakte ze daar dankbaar gebruik van. Steeds vaker waren de kenmerkende roze bordjes te zien in de Rooise voortuinen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een team van 5 personen met veel ervaring op het gebied van het taxeren van woningen en dienstverlening in de makelaardij. In mei 2015 volgde een logische volgende stap: een nieuw onderkomen aan het Kofferen. “Daar hebben we vele jaren heel prettig gewerkt, maar nu wordt het tijd voor een nieuwe stap. We hebben behoefte aan een nieuwe omgeving, die weer andere mogelijkheden met zich mee brengt’, legt Nicole uit. Wie het kantoor aan de Corridor betreedt weet meteen wat ze bedoelt. De opzet is modern, ruim en met veel licht. “Iedereen kan hier ongestoord werken en ook wanneer klanten hier op afspraak komen, is er een mogelijkheid om met ze apart te zitten. Dat geeft veel rust.”

Terug naar de roots
Vroeger – voor de overname door Nicole - bood De Koning makelaardij ook hypotheek- en verzekeringsadvies aan. Die takken van sport zijn inmiddels weer teruggekeerd door de nauwe samenwerking met Abel financieel advies. De eigenaar daarvan – Adrie Bell – houdt ook kantoor in hetzelfde pand. “Daarmee zijn we de eerste in Sint-Oedenrode die alles onder één dak kan aanbieden”, is Nicole trots. Adrie vult aan. “We geven onze klanten vooral inzicht. Wat zijn de wensen? Wat is je eigen woning inmiddels waard en wat zijn de financiële mogelijkheden. Na één afspraak weet je wat er mogelijk is. Misschien wel voor het huis wat je nu wilt kopen, of gewoon om te weten waar je naar op zoek kunt gaan.” Met deze aanvulling gaat De Koning makelaardij dus terug naar de roots. Nicole is er mee in haar nopjes. “Uiteindelijk wil je iedereen toch op zoveel mogelijk gebieden kunnen helpen en bieden onze klanten dan ook graag een totaalpakket aan.

Er waait dus al een frisse wind, maar die kan zomaar tot orkaankracht aanzwellen. Er staat namelijk echt wat te gebeuren, zegt Nicole met een brede glimlach. “Daar zijn we al enige tijd mee bezig. Wat precies, dat wil ik nog niet verklappen, maar je gaat ons en ons team in ieder geval veel vaker tegenkomen volgend jaar.” De makelaar maakt meteen van de gelegenheid gebruik om iedereen vrijblijvend uit te nodigen in haar kantoor, uiteraard met het in acht nemen van de coronamaatregelen. “De koffie en peperkoek staan klaar”, roept ze enthousiast.

Corridor 17b – 0413-49000 - www.dekoningmakelaardij.nl - info@dekoningmakelaardij.nl