Autobedrijf Martien de Louw is een echte bandenspecialist.
Autobedrijf Martien de Louw is een echte bandenspecialist. Foto: Jos van Nunen

Zonder zorgen veilig op weg

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Met deze slogan pakt Autobandenpartner overal uit en daarmee ook Autobedrijf Martien de Louw uit Sint-Oedenrode. Sinds kort hebben ze zich mogen aansluiten bij deze organisatie als bandenspecialist. “Daar zijn we trots op, want we hebben er hard voor gewerkt”, zegt Annemarie de Louw verheugd.

In de garage hebben Martien en zijn team het ‘knetterdruk’, ondanks het feit dat de Boskantseweg al enige tijd is afgesloten. Gelukkig voor de garage is de weg naar hen nu vrij, tenminste vanaf het Kofferen. De bereikbaarheid neemt dus weer toe en dat komt goed uit met de wintermaanden voor de deur. Iedereen moet namelijk weer een bandenkeuze maken. Dat kon al perfect bij Autobedrijf Martien de Louw, maar nu is de keuze nog uitgebreider en hangen er mooie voordeeltjes aan vast.

“De drie jaar no-nonsense garantie is belangrijk om te noemen”, wijst Martien naar de flyer van Autobandenpartner op tafel. Daar staat ook op vermeld dat de bandenmerken die Autobedrijf De Louw voortaan voert de volgende zijn: Viking, Lanvigator, Goldline of Vredestein. Stuk voor stuk kwaliteitsbanden in verschillende typen, zoals winterbanden en all-season banden. “Het is sowieso goed om uw banden te laten checken nu het weer omslaat. Daarnaast raden we ook een accutest aan en is het goed om de airco te checken. Aangeslagen ruiten worden vaak veroorzaakt door een slecht functionerende airco”, tipt Martien. Kortom, een totale check-up is raadzaam nu de winter aanbreekt.

Voordelen
Autobandenpartner heeft uithangborden in het hele land. In Sint-Oedenrode is Autobedrijf Martien de Louw de enige die aan kan tonen dat hij erbij hoort. Daarmee laten Martien en zijn team zien dat het de juiste tools, kennis en expertise in huis heeft en ze een ruim assortiment aan banden en velgen op voorraad hebben. Ook zijn er regelmatig interessante acties voor klanten. Zo schermt Autobandenpartner nu met een Bol.com giftcard actie en is er de kans om de aanschafprijs van Vredestein-banden terug te winnen.

Martien, Annemarie en de rest van het team staan klaar om iedereen welkom te weten, maar bovenal om hen goed te helpen. Ook bij hen staat veiligheid voorop.