Eva Jansen
Eva Jansen Foto: Stance Photography

Personal Branding is veel meer dan het perfecte plaatje

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Iedere maand komt een startende ondernemer aan het woord in DeMooiRooiKrant. Het komt voort uit een samenwerking met Startersnetwerk Meierijstad. Dit keer spreken we met Eva Jansen.

We leven in 2021. Informatie is er in overvloed en we worden elke dag overspoeld met prikkels en aanbiedingen. ‘Gewoon’ goed werk leveren is tegenwoordig niet meer genoeg om je te onderscheiden. Maar hoe spring je er dan uit? Hoe zorg je ervoor dat je jezelf zo presenteert dat je wordt opgemerkt door klanten die bij jou passen? 

Ik ben Eva Jansen en als ‘Personal Brand Coach’ help ik vrouwelijke ondernemers bij het ontdekken EN vertellen van hun unieke verhaal. De drijfveren, kernwaarden en ‘eigen-aardigheden’ van de persoon achter het bedrijf vormen hier de basis. Naast mijn baan als Marketing Manager, ben ik al ruim 10 jaar fotograaf. Echter sinds begin dit jaar combineer ik, intussen volledig zelfstandig als Personal Brand Coach, mijn marketing & communicatiekennis met mijn passie voor fotografie. 

‘Professionele foto’s zijn een must als ondernemer, maar het complete verhaal de foto, daar bouw je duurzame relaties mee.’ 

Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel een website met lappen tekst waar ik me doorheen moet worstelen. Ook vind ik het jammer als ik geen foto kan vinden van de persoon achter het product of de dienst. Of als een expert zich voorstelt tijdens een workshop of lezing en zijn of haar missie niet weet over te brengen. Daarom heb ik een werkboek ontwikkeld waar we je “Personal Brand” stap voor stap helder krijgen. Ik help je als ondernemer om kritisch naar jezelf te kijken, zodat jij jezelf efficiënter kunt presenteren aan jouw doelgroep. Van chaos in je hoofd, naar een duidelijk verhaal. Geen poespas, ellenlange verhalen en duizend-in-een-dozijn websites meer, maar duidelijke verhalen waar de passie vanaf spat!

Het resultaat: met nog meer plezier ondernemen omdat je verhaal klopt EN omdat je met mensen werkt die bewust kiezen voor jou.

Wil je meer zien? Check dan www.watjezietbenjezelf.nu - of volg me op instagram (@watjezietbenjezelf) voor inspiratie & tips.