De voorzitter van het Genootschap Chris Dekkers, sous-chef Harm van der Pol, chef-kok Willem van de Ven en eigenaar-gastheer Roy Tweedy.
De voorzitter van het Genootschap Chris Dekkers, sous-chef Harm van der Pol, chef-kok Willem van de Ven en eigenaar-gastheer Roy Tweedy. Foto:

De Rooise Boerderij Aspergerestaurant 2021

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Traditioneel is jaarlijks de verkiezing van het aspergerestaurant van het Brabants Asperge Genootschap. Door de Coronapandemie is er dit jaar geen verkiezing en zijn de winnaars van het vorige aspergeseizoen, vanwege de sluiting van de horeca, doorgeschoven naar het aspergeseizoen 2021. Nu er enige verruiming is in de maatregelen en de horeca weer beperkt open mag, is door de voorzitter van het Brabants Asperge Genootschap alsnog de wisseltrofee met oorkonde uitgereikt aan Roy en Bianca Tweedy van restaurant De Rooise Boerderij uit Sint-Oedenrode. In het magazine “Brabantse Asperges, van Kop tot Kuntje de Lekkerste” editie 2021, wat bij de aangesloten aspergetelers, restaurants, slagers en horecaopleidingen verkrijgbaar is, staat een reportage van deze jaarlijkse verkiezing.