Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Fysiotherapie De Vaan neemt Schijndelse praktijk over

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – Fysiotherapiepraktijk de Vaan uit Sint-Oedenrode neemt per 1 oktober Fysio S uit Schijndel over. Van de twee huidige eigenaren – Hans Mandemaker en Frank van Nuland - blijft Van Nuland werkzaam in de praktijk.

“De bestaande processen blijven gehandhaafd, er zullen geen rigoureuze veranderingen plaatsvinden”, zo laat ondernemer Joost de Vaan weten. Hem gaat het er vooral om de zorg in Meierijstad te optimaliseren. In Sint-Oedenrode heeft hij al jaren een succesvolle praktijk die inmiddels is geïntegreerd in een gezondheidscentrum, ook een initiatief van De Vaan. Dat centrum wordt op dit moment uitgebreid. Een naastgelegen historisch pand – het oude raadhuis – wordt er bij betrokken. De verbouwingen zijn nu bezig.

Vanaf maart breidde Fysiotherapiepraktijk de Vaan al uit in Schijndel met de disciplines oncologie en oedeemtherapie. Vanaf 1 oktober worden vrijwel alle disciplines die in Rooi al aangeboden worden ook in Schijndel gepresenteerd. Mensen hoeven dus niet van het ene naar het andere dorp te reizen om hulp te krijgen.