Afbeelding

Wij hebben jullie gemist!! Jullie ons ook?

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Op 1 juni is het zo ver. Het voelt een beetje als 5 december, zo blij dat we zijn. Op 1 juni om 12.00 uur opent De Kroeg eindelijk weer haar deuren!

Waarna alle andere dagen volgen. Waarom? Omdat we jullie gemist hebben en jullie ons vast ook…
Dit is uiteraard afhankelijk van de persconferentie. Mocht het eerder mogen dan gaan we natuurlijk eerder open. Het zal allemaal wat wennen zijn. Voor ons, maar zeker ook voor jullie. De vrije inloop, het onbezorgde en het spontane is juist iets waar we zo van houden bij De Kroeg. Dat kan helaas op dit moment niet. Wij willen onze kop niet laten hangen en hebben gezocht naar een zo goed mogelijke oplossing in deze lastige situatie. Dat we samen kunnen zijn, onder het genot van een lekker drankje en een goeie buurt, vinden wij al heel erg fijn.

Natuurlijk zijn er verschillende aanpassingen gedaan om het voor iedereen veilig en gezellig te houden. Binnen het café wordt er gewerkt met shiften, zodat de veiligheid gewaarborgd wordt. Bij de ingang van de Kroeg vindt een eerste triage plaats. Er mogen maximaal vier personen naast elkaar plaatsnemen met gepaste afstand. Hiervoor is het nodig een reservering te maken via WhatsApp of een sms op het nummer: 06-21228531. De reserveringen kunnen geplaatst worden vanaf vrijdag 22 mei. Tijdens het maken van de reservering wordt met iedereen rekening gehouden zodat iedereen een kans krijgt om te komen naar de plek die zo gemist is.

Reserveren in 3,2,1….
Is er op de afgesproken tijd binnen 30 minuten niemand aanwezig? Dan komt deze reservering te vervallen en gaat de plaats naar de volgende. De openingstijden zijn gewoon zoals jullie van ons gewend zijn!! Alleen voor in het café wordt er gewerkt met reserveringen, op het terras niet!!
De shifts zijn:
-Donderdag van 20.00 tot sluit
-Vrijdag en zaterdag van 18.00 tot 22.00 en van 22.00 tot sluit
-Zondag van 13.00 tot 17.00 en van 17.00 tot 21.00

Alle niet genoemde tijden zijn vrije inloop uren, maar let wel, vol = vol. Dit zal ook continue geteld worden zodat de richtlijnen en de veiligheid worden nageleefd. Deze aanpassingen zijn geldig in de maand Juni. Daarna kijken we weer verder en kunnen we hopelijk stapje voor stapje verder open. Houd voor de actuele ontwikkelingen onze social media in de gaten. TOT SNEL

Liefs, team De Kroeg