Afbeelding
Foto: Jeroen van de Sande

Puur Basic: een webshop en showroom vol woongenot

Zakelijk Zakelijk

Elle Vervoort is een expert op woongebied. Dat verpakt ze in haar bedrijf Puur Basic interieurinrichting. Ze verkoopt woonspullen, dat weet inmiddels bijna iedereen, maar het is slechts één onderdeel van haar professie. Ze is met name sterk in advies. Het inrichten van huizen is Elle’s expertise en haar adviesstudio aan huis is haar paradepaardje. Daar waar vrijwel iedereen slaagt.

Tot voor kort was Puur Basic in het straatbeeld te vinden. In het Huys van Waaren huurde Elle de meeste meters om haar woonaccessoires aan de man of vrouw te brengen. Ze bouwde er een naam mee op en was samen met anderen een trekpleister voor de winkel. Onlangs kreeg ze te horen dat er geen plek mee voor haar was en dat kwam onverwachts. Elle vond en vindt het erg jammer, maar als echte onderneemster ging ze niet bij de pakken neerzitten. “Ik heb natuurlijk al jaren een succesvolle webshop via www.puurbasic.nl”, tipt Elle, als mensen op zoek zijn naar mooie interieuraccessoires. Voor jezelf of om als cadeau te geven. “Vanuit heel Europa krijg ik bestellingen binnen. Dat loopt dus goed. Daarnaast richt ik me vooral op het inrichten van huizen, zoals nieuwbouw- vakantie en andere huizen. Dat vind ik geweldig om te doen.”
Haar prachtig ingerichte showroom is licht. “Dat is ideaal. Het moet ook, want dan kan ik de juiste kleuren laten zien. Bijvoorbeeld van een nieuwe vloer of de kleur die ik op een wand adviseer. We kiezen er de meest passende accessoires en verlichting bij en het wordt een prachtig geheel. Ik nodig hier mijn klanten heel graag uit. In één oogopslag kan ik ze laten zien wat er allemaal mogelijk is.”
Haar man is aannemer en de laatste jaren hebben ze bewezen een goed draaiende tandem te zijn. Heerkens Bouw gaat voor de realisatie of verbouwing van een woning en Elle pakt dan de handschoen op om het geheel in te richten. “Dat gaat van badkamers, keukens, tot vloeren, lampen, vloerkleden, eettafels en stoelen. Eigenlijk alles wat in een huis mogelijk is. Het is mooi om te zien dat we samen alles kunnen aanbieden, een totaalplaatje waarbij we de klant ontzorgen. Al verschillende klanten hebben daar gebruik van gemaakt en daar ben ik erg dankbaar voor.”

Speciale actie voor MooiRooi-lezers
Speciaal voor de MooiRooi-lezers heeft Elle een kortingsactie opgezet op haar website www.puurbasic.nl. Er is een speciale pagina voor ingericht. Bij een besteding boven 25 euro krijgt u een extra attentie. Ga naar de site en gebruik de invulcode MooiRooi. Een mooie korting op woonaccessoires. Dat wil toch iedereen??