Nieuwenhof en Hulsen kijkt met een helikopterview naar het bedrijf
Nieuwenhof en Hulsen kijkt met een helikopterview naar het bedrijf

Nieuwenhof & Hulsen

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Ondernemen is een vak apart. Het nemen van de juiste beslissingen is niet altijd even makkelijk. Maar ook ondernemers adviseren en begeleiden is een vak apart. Rooienaar Peter Hulsen is partner bij Nieuwenhof & Hulsen, een Bedrijfskundig, Bancair en Fiscaal adviesbureau voor ondernemers.

Nieuwenhof & Hulsen uit Helmond begeleidt al bijna twintig jaar ondernemers in de regio Brabant, waaronder ook diverse ondernemers in Rooi. Peter Hulsen komt uit een ondernemersnest. "Ik heb jarenlang in de bankensector gewerkt", vertelt hij. "Daar viel het me op dat ondernemers behoefte hebben aan deskundig advies en begeleiding om als bedrijf het verschil te kunnen maken".

Helikopterview
Inmiddels bestaat het team van Nieuwenhof & Hulsen uit vijftien medewerkers, waarvan twaalf adviseurs. "Wij kijken met een helikopterview naar een bedrijf. Door op die manier naar een onderneming te kijken, zien wij snel wat er binnen het bedrijf zelf, bancair en/of fiscaal goed of niet goed gaat. Wij nemen een zekere afstand, als ondernemer leef je vaak in de waan van de dag. Dan is het moeilijk om even een stapje terug te doen, of ontbreekt op bancair en fiscaal gebied de expertise.

Onafhankelijk

Doordat Nieuwenhof & Hulsen Bancair-, Bedrijfskundig- en Belastingadvies combineert, kan er een integraal advies gegeven worden. "Wij gaan voor het belang van de ondernemer en staan hierin náást de ondernemer".

Nieuwenhof & Hulsen
Panovenweg 12, 5708 HR Helmond, T: 0492 505 300, F 0492 554 330
E info@nieuwenhof-hulsen.nl.
Bieslook 9, 5492 KE Sint-Oedenrode.