Afbeelding
Foto: Jeroen van de Sande

Verkoop Diamantkwartier start op donderdag 2 april

Woningbouw Woningbouw

Sint-Oedenrode - Diamantkwartier is een kleinschalig nieuwbouwproject in Sint-Oedenrode. Aan het Burg. Van Oerlehof, op de plek waar voorheen Slijper Diamant Huis was gevestigd, gaat Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling zeven woningen realiseren: 6 patiobungalows en 1 vrijstaand geschakelde woning. Vanaf donderdag 2 april kunnen geïnteresseerden de verkoopbrochure aanvragen.

De bedoeling was om op 2 april een start verkoopbijeenkomst te organiseren in De Knoptoren. ”Door de maatregelen in verband met het coronavirus is deze vervallen,” zegt Marcel Merks van Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling. “Gelukkig bestaan er digitale alternatieven om aan een brochure te komen. Via de website www.diamantkwartier.nl kan vanaf 2 april de verkoopbrochure worden aangevraagd. Hierbij kunnen mensen kiezen om de brochure te laten opsturen of via een link te downloaden. Op deze manier kan iedereen de verschillende woningen bekijken en vergelijken.”

Vragen stellen
Makelaar Martijn van den Berg snapt dat geïnteresseerden in de woning allerlei vragen hebben. “Ik adviseer iedereen om eerst zo veel mogelijk vragen op een rijtje te zetten en daarna contact met ons op te nemen. Dan kunnen we deze vragen in beginsel telefonisch of via de e-mail beantwoorden, ook kunnen we gedurende de inschrijfperiode een afspraak maken om vragen te beantwoorden. Bij serieuze interesse kunnen mensen een inschrijfformulier invullen. Dit kan tot en met uiterlijk 24 april (tot 12.00 uur) bij het kantoor van Van den Berg Makelaardij, Koninginnelaan 5, ingeleverd worden.

Klaar voor duurzame toekomst
De woningen in het Diamantkwartier worden met een warmtepomp gerealiseerd. De gasaansluiting ontbreekt vanzelfsprekend in deze woningen. Dit heeft te maken met de doelstelling van Nederland om in 2050 CO2-neutraal te zijn. Verwarmen van de woning en koken gaat via elektriciteit. Marcel Merks: “Een ander voordeel van de patiobungalows is dat alles gelijkvloers is, dus we verwachten dat vooral senioren geïnteresseerd zijn in deze woningen. Met deze woningen zijn bewoners helemaal voorbereid op de toekomst. Ik nodig daarom iedereen uit om vanaf 2 april een kijkje te nemen op de website.”