De werkzaamheden zijn van start!
De werkzaamheden zijn van start! Foto: Jac Naus

Reconstructie Ollandseweg gestart: Verkeersstremming tot medio juli

Verkeer Verkeer


Sint-Oedenrode - Ballast Nedam Road Specialties B.V. en de gemeente Meierijstad hebben de handen ineengeslagen voor de langverwachte reconstructie van de Ollandseweg. Vanaf maandag 19 februari zijn de werkzaamheden gestart.

Het doel van de reconstructie is niet alleen om de weg te verbeteren, maar ook om de veiligheid en bereikbaarheid in de regio te vergroten. Dit betekent dat de Ollandseweg voor doorgaand rijverkeer zal worden gestremd. Deze verkeersstremming zal naar verwachting duren tot en met 19 juli.

Gedurende deze periode wordt bewoners aangeraden om alternatieve routes te nemen en waar nodig rekening te houden met omleidingen. Ballast Nedam zal er alles aan doen om de hinder tot een minimum te beperken en zal te allen tijde streven naar een vlotte voortgang van de werkzaamheden, laat het bedrijf weten in een brief aan de omwonenden.

Voor verdere informatie en updates over de werkzaamheden kunnen bewoners terecht op de verschillende communicatiekanalen van Ballast Nedam en de gemeente Meierijstad.

De werkzaamheden zijn van start!
De werkzaamheden zijn van start!