Jennie Lena met S!R op de Noordkade
Jennie Lena met S!R op de Noordkade Foto: Hans van den Wijngaard

Pop&Co repeteert met Jennie Lena en S!R

Roois nieuws

Veghel/Sint-Oedenrode – Het is nog zo’n vier weken tot het Pop&Colour festival wordt gehouden in het Streekpark Kienehoef. Tien bands van Pop&Co bandcoaching laten op 18 juni horen wat zij het afgelopen jaar bij Phoenix Cultuur hebben geleerd. Hoogtepunt van de dag voor de bands is zeker het optreden tijdens het slotconcert samen met Jennie Lena (o.a. bekend van ‘The Voice’) samen met de band S!R.

Afgelopen dinsdag hebben de bands een masterclass gekregen van Jennie Lena en S!R op ‘De Noordkade’ in Veghel. Voor de enthousiaste - en in het algemeen jonge en lokale- muzikanten vanzelfsprekend een geweldige eer. Na een jaar wekelijks repeteren is het podium van Pop&Colour de ultieme kans om de resultaten van al dat werk aan vrienden, familie en het brede publiek te laten horen en zien. Jennie Lena treedt op de zondagavond van Pop&Colour niet alleen met de bands van Pop&Co op. Zij wordt die avond verder begeleid door de band S!R onder leiding van Aron Raams bekend van ‘Gare du Nord’.

Eén van de deelnemers aan de masterclass is de Rooise basgitariste Floor van Uittert. Dit was niet haar eerste masterclass, eerder deed zij al mee met de masterclass van Allain Clark en de Band van de beste zangers. Sterker nog Floor was bij alle zeven edities van het Pop&Colour festival van de partij. Met haar band Field Trip deed zij al meerdere Pop&Colour optredens in diverse Meierijstadse cafés.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant


Muzikaal programma 12.00 tot 22.00 uur
Creatieve markt 12.00 tot 18.00 uur
Entree is geheel gratis!

Jennie Lena
Jennie Lena
Jennie Lena met S!R op de Noordkade