Ilse en Harry van Deursen.
Ilse en Harry van Deursen. Foto:

Van Deursen Dier en Tuin showt nieuwe winkel

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Al ongeveer een jaar is Van Deursen Dier en Tuin bezig met een metamorfose. Eigenlijk kan het vooral een uitbreiding genoemd worden, want in het huidige pand is een enorme winkel gebouwd met allerlei producten voor Dier en Tuin. Tijdens de Open Dag van 29 oktober heten Harry, Ilse en hun team iedereen van harte welkom.

Ze hebben er enorm veel zin in om zoveel mogelijk mensen rond te leiden. Vooral omdat het hele project een flinke inspanning was. Maar nu zijn ze zover. “We willen al onze mensen enorm bedanken voor hun inzet. Stuk voor stuk hebben ze veel werk verzet om tot dit eindresultaat te komen”, jubelt Ilse. “We zijn trots op het eindresultaat. Op deze manier kunnen we onze klanten nog meer bieden.” De eigenaresse doelt niet alleen op de nieuwe winkel, maar ook op de andere verbeteringen op het terrein.

Open Dag
Komende zaterdag houdt Van Deursen Dier en Tuin dus een Open Dag. Er is van alles te zien, te beleven en te beluisteren. Het team staat klaar om iedereen te helpen die advies wil. Wees welkom tussen 13.00 en 17.30 uur.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant