Afbeelding

TVE nieuwe hoofdsponsor VV Nijnsel

Roois nieuws
VV Nijnsel heeft vanaf 1 juli een nieuwe hoofdsponsor. Vol trots maakte voorzitter Arent van Dijk deze week bekend dat TVE vanaf komend seizoen de shirts van de Nijnselse voetbalclub zal sieren. Aankomende zondag, pal voor de thuiswedstrijd van het eerste, zal hij samen met TVE eigenaar Hennie van Osch een krabbel zetten onder een vijfjarig contract.

Het was al een tijdje bekend dat VV Nijnsel op zoek was naar een nieuwe hoofdsponsor. Na goed overleg met Peter Voss werd besloten om het hoofdsponsorschap van Baderie P. Voss niet te verlengen. Daarmee komt er een einde aan meer dan dertig jaar hoofdsponsorschap. Van Dijk: “We zijn als club Baderie P. Voss heel erg dankbaar. Gelukkig wil Peter nog wel op een andere manier van waarde zijn voor VV Nijnsel. Daar zijn blij mee.”

“De sponsorcommissie heeft zich daarna enorm ingespannen om een nieuwe hoofdsponsor te vinden”, vervolgt de voorzitter. “TVE stond bij iedereen bovenaan het lijstje, om meerdere redenen. Ten eerste is het van oudsher een Nijnsels bedrijf. Ten tweede is TVE al sponsor en tenslotte is het een dynamisch bedrijf met heel veel potentie. We gaan dan ook geen klassiek sponsorcontract aan, waarbij het bedrijf alleen maar geeft. Er moet een wisselwerking zijn, zodat we als club ook iets voor TVE kunnen betekenen. Zie het als een partnership.” TVE en VV Nijnsel hebben al gesproken over een webshop en TVE krijgt de mogelijkheid om producten te promoten en uit te proberen op het sportpark en door leden. “Onze club zal een echt uithangbord van TVE worden”, zet Van Dijk de argumenten kracht bij.

Lees verder in DMRK van deze week