Deze mensen zijn trots op het verkiezingsprogramma.
Deze mensen zijn trots op het verkiezingsprogramma.

VVD Meierijstad presenteert zaterdag haar verkiezingsprogramma

Politiek Politiek Meierijstad

Meierijstad | VVD Meierijstad presenteert zaterdag haar verkiezingsprogramma en start dan ook meteen de verkiezingscampagne. De slogan van de VVD is: Straks = Nu.

Zaterdag zal het campagneteam het programma en de weg naar 16 maart presenteren. Het programma wordt door de huidige wethouder Harry van Rooijen overhandigd aan de nieuwe VVD-lijsttrekker Jan van Burgsteden. Daarbij zijn een aantal speciale gasten aanwezig: Ruben Brekelmans, Tweede Kamerlid VVD. Ruben vertelt iets over hoe landelijk naar Meierijstad wordt gekeken.

Twee provinciale staten VVD-leden vertellen iets vertellen over provinciale kwesties in de gemeente, uiteraard wordt stil gestaan bij de problematiek omtrent de N279. Hans Schoones, vice-voorzitter politievakbond en oud-raadslid en wethouder gemeente Schijndel. Hans neemt geïnteresseerden mee in het verleden van de VVD in Schijndel en benoemt belangrijke thema’s die spelen met betrekking tot wonen en het MKB-leven in Schijndel. De middag vangt aan om 13.30 uur en vindt plaats in ’t Spectrum in Schijndel.

Het programma van de VVD is hier te vinden.