Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 95f185
Foto: 112nieuwsonline.nl
112 berichten

Auto- en benzinedieven slaan toe

  Politie

Sint-Oedenrode – In Sint-Oedenrode hebben vorige week auto- en benzinedieven toegeslagen. Een Rooise garagehouder kwam goed weg, maar waarschuwt zijn vakbroeders. Bij benzinepomp Shell Bongers aan de Schijndelseweg werd na het tanken weggereden zonder te betalen.

"Er kwam een man bij mij om een testrit te doen met een Audi Q7. Hij bleef de hele dag weg en toen gingen de alarmbellen uiteraard af. Uiteindelijk kwam de persoon toch nog aanzetten om 18.30 uur. Eén van de twee reservesleutels had hij ontvreemd. Achteraf bleek dat hij bij Bongers getankt had zonder te betalen. Wat hij met de auto verder gedaan heeft is een raadsel, maar hij had er zo'n 180 kilometer mee gereden", zo vertelt de Rooise garagehouder. Hij geeft toe dat er een zweem van onduidelijke acties van de betreffende man omheen hangt.
Veel garagehouders kennen elkaar en zo kwam de Rooienaar er achter dat in Boxtel een Austin Martin was gestolen door dezelfde persoon. Het is een Nederlander met een Spaans ID, die vlot babbelt. Hij komt aangereden in een auto met Spaans kenteken. "Bij mij kwam hij met een BMW X5. Die bleek ook gestolen te zijn, zo begreep ik van de politie." De autoverkoper schakelde hen in en de diensten zijn inmiddels volop bezig met de zaak. "Naar het schijnt heeft deze persoon al een heel spoor van 'vernieling' achtergelaten. Daarom wil ik iedereen waarschuwen."

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat het terrein van Rhode verplaatst had moeten worden?Reageren!