Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 62b32f
Politie berichten

Flinke straffen voor zware mishandeling Rooienaar

  Politie

Sint-Oedenrode – Vorig jaar in de maand juni werd een Rooienaar door twee mannen zwaar mishandeld. Zo werd hij onder andere geslagen, vastgebonden en in een tapijt gewikkeld door een 60-jarige man uit Curaçao en een 78 man uit Amsterdam. Het slachtoffer is een neef van beide daders, die een flinke straf tegemoet kunnen zien.

De man uit Curaçao krijgt 54 maanden celstraf voor diefstal en poging tot afpersing. De 78-jarige  Amsterdammer krijgt 200 uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf. Daarnaast moeten de mannen een schadevergoeding betalen.
Het slachtoffer werd opgezocht in zijn huis aan de Johan Frisostraat in Sint-Oedenrode. Het duo probeerde hem af te persen. Ze verlangden een geldsom van 20.000 euro van hem. Het slachtoffer weigerde het bedrag te betalen waar het duo naar eigen zeggen recht op had omdat hun neef dat aan hen verschuldigd zou zijn. Daarop werd de Rooienaar mishandeld.

1 reactie
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u vertrouwen in RutteIII?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>