MooiRooi zit midden in het dorp Sint-Oedenrode.
MooiRooi zit midden in het dorp Sint-Oedenrode. Foto: Sem van der kallen

Jouw steun als lezer is van onschatbare waarde

Oproep

Sint-Oedenrode - Ontdek een nieuwe dimensie van verbondenheid met Sint-Oedenrode door lid te worden van MooiRooi Plus! Al bijna twee decennia fungeert MooiRooi.nl als het hart van lokaal nieuws, en al veertien jaar is DeMooiRooiKrant een onmisbaar onderdeel daarvan. Gratis toegang tot informatie lijkt misschien vanzelfsprekend, maar in deze tijd is jouw steun als lezer van onschatbare waarde.

Door je aan te sluiten bij MooiRooi Plus geef je ons de mogelijkheid om nog meer te betekenen voor de gemeenschap van Sint-Oedenrode.

MooiRooi Plus heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig platform dat jou voorziet van een halfjaarlijks magazine, boeiende podcasts, meeslepende video’s en exclusieve kortingen bij lokale ondernemers, alles gebundeld in de handige MooiRooi Plus-pas. Als lid van MooiRooi Plus geniet je van:

-Dagelijkse dosis lokaal nieuws en waardering daarvoor.

-Tweemaal per jaar een exemplaar van De Bron magazine.

-Diepgravende onderzoeksjournalistiek.

-Boeiende podcasts die je informeren en vermaken.

-Intrigerende interviews met lokale persoonlijkheden.

-Hoogwaardige videocontent die de verhalen van Sint-Oedenrode tot leven brengt.

-Kansen om te winnen met exclusieve ledenacties.

-Besparingen bij plaatselijke winkeliers dankzij de MooiRooi Plus-pas.

-Een speciale sectie in de MooiRooi app, exclusief voor leden van MooiRooi Plus.

Word vandaag nog lid van MooiRooi Plus en laat zien dat je lokale journalistiek waardeert! Voor slechts €30 per jaar (oftewel €2,50 per maand) draag je bij aan de continuïteit van ons werk. Het abonnement wordt automatisch verlengd, maar je kunt op elk gewenst moment opzeggen. Sluit je aan bij MooiRooi Plus en ontdek hoe je meer kunt halen uit jouw verbinding met Sint-Oedenrode!