Afbeelding
Foto:

Wij willen gratis nieuws blijven brengen

Oproep

Sint-Oedenrode – Gratis nieuws is niet meer van deze tijd, wordt wel eens gezegd. Ook online vragen landelijke, regionale en lokale kranten steeds vaker geld in ruil voor bepaalde artikelen. Daar wil DeMooiRooiKrant niet aan beginnen. Wij willen gratis nieuws blijven brengen, maar dan hebben we wel uw hulp nodig!

Het is namelijk niet voor niets dat al die kranten en nieuwsplatforms geld zijn gaan vragen voor hun artikelen. Het maken van nieuws kost namelijk ook iets. Dat wordt wel eens vergeten. Een redacteur moet worden ingehuurd, evenals een fotograaf. Daar tegenover staan dalende landelijke advertentie-inkomsten door grote concurrentie van onder andere Facebook en Instagram. Om dat op te vangen wordt steeds vaker geld gevraagd voor nieuws.

MooiRooi Plus
Bij MooiRooi willen we het anders aanpakken. Daarom hebben we MooiRooi Plus in het leven geroepen. Leden van MooiRooi Plus kiezen er voor om een vrijwillige bijdrage van 26 euro te doneren. Als zoveel mogelijk mensen dat willen doen, dan kunnen wij nu en in de toekomst gratis nieuws aan blijven bieden! Dan blijven we aanwezig op alle evenementen, blijven we nieuwsberichten en oproepen plaatsen voor uw favoriete vereniging en kunnen we mooie grote portretten van Rooienaren blijven schrijven. Allemaal gratis! Dan hoeft u niet voor de krant of voor online berichten te gaan betalen. Zo blijven we voor iedereen bereikbaar. Juist dat is erg belangrijk in deze tijd!

Schrijf je in!
Schrijf je in een ontvang vanaf dit najaar extra voordelen zoals kortingen bij winkels, kans op mooie prijzen en je ontvangt twee keer per jaar een exclusief MooiRooi Plus magazine. Dat alles voor slechts 0,50 cent per week! Hopelijk doe je mee en word je lid. Je bent in ieder geval van harte welkom!
SCHRIJF JE HIER IN VOOR MOOIROOI PLUS>>>>