Afbeelding

Rooise ondernemers houden De Grote Online Bingoshow

Oproep

Sint-Oedenrode – Cafés ’t Straotje en d’n Toel, De Loop’r, sportcentrum Van den Oever en Olland.biz hebben de handen ineen geslagen. In deze lastige tijd waarin mensen amper van huis kunnen voor een leuke avond komen ze met De Grote Online Bingoshow. Vanuit een studio, zo live via YouTube de woonkamers in. Deze ondernemers roepen Sint-Oedenrode en omstreken op om mee te doen!

Wanneer? Volgende week donderdagavond op Hemelvaartsdag vanaf 19.30 uur wordt een live verbinding gemaakt die iedereen kan volgen. Het is nog even een verrassing wie de avond vol humor en grandioze prijzen gaan presenteren. Dat wordt deze week nog bekend gemaakt. Zeker is dat de avond door die personen nog leuker wordt!

Onder het motto ‘we kunnen er beter maar het beste van maken’ vragen de initiatiefnemers op donderdagavond 21 mei in te loggen en mee te spelen met De Grote Online Bingoshow. “Het is een avondje uit, maar dan thuis…!” zeggen ze in koor. Vanaf 19.30 uur wordt vanaf dit kanaal (klik op de link) live gestreamd. Natuurlijk heb je wel een bingokaart nodig om één van die geweldige prijzen te pakken. Via deze link zijn de kaarten te bestellen. Ook buiten Sint-Oedenrode, Olland, Nijnsel & Boskant mag uiteraard iedereen meedoen!

Heb je die avond bingo?! Stuur dan via WhatsApp een foto van je bingokaart + je naam naar het callcenter waar ze hem direct voor je zullen controleren! Bij een correcte bingo bellen ze de winnaar live in de uitzending op. Dat wordt lachen, gieren en juichen!

Houd MooiRooi in de gaten voor meer info!